Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micul dejun de care am uitat cu toții. Vezi aici beneficiile

ochiuri romanesti

Pe masura ce intreaga noastra cultura s-a globalizat, oamenii au inceput sa fie tot mai preocupati de cautarea identitatii poporului din care provin, inclusiv in ceea ce priveste mancarea. Astfel, bucataria traditionala romaneasca este caracterizata prin mancaruri indigeste, greu digerabile, prajelile, sosurile sau rantasurile, tocaturile pline de slanina sau ciorbele saturate de smantana si grasime fiind asezate la loc de cinste. In fapt, majoritatea popoarelor au astfel de produse in traditie, romanii nefacand aici o nota aparte.

Dar ce se poate spune despre micul dejun?! Astazi specialistii ne recomanda sa consumam un mic dejun putin diferit. Desigur, derivatele lactate se afla si acum pe masa noastra dimineata. Dar este de preferat sa inlocuim branza grasa sau laptele integral, cu lapte partial degresat sau cu un iaurt, eventual probiotic. Derivatele cerealiere sunt si ele recomandate dimineata, cu conditia sa fie cat mai bogate in fibre, vitamine si minerale. Fulgii de ovaz, secara sau orz, cat mai simpli si mai putin prelucrati, biscuiti imbogatiti in fibre si, eventual cu ados de pulpa de mar pentru continutul de pectine, painea neagra cu seminte de in si floarea soarelui insotesc de minune lactatele si au un index glicemic mic.

Dar ce se poate spune despre micul dejun?!  Unul din modurile cele mai sanatoase de a rezolva micul dejun este cel cu ochiuri romanesti.

Nimic mai usor de preparat si si au doar 150 de calorii. Singurul impediment ar fi ...  CONTINUAREA  PE  WWW.REVISTABLOGURILOR.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.