Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Migranţi prinşi când voiau să treacă graniţa spre Ungaria pe câmp

migranți

Un grup de migranţi a fost depistat de poliţiştii de frontieră arădeni înainte să treacă graniţa în Ungaria pe jos, prin câmp, în timp ce alţi migranţi au fost depistaţi în Staţia CFR Arad, după ce au plecat din centrele în care erau cazaţi, potrivit Agerpres.

La aproximativ 100 de metri de graniţa cu statul vecin, în zona Nădlac, un echipaj a observat trei persoane care se deplasau pe jos spre Ungaria.

"Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt cetăţeni din Afganistan, solicitanţi de azil în România. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale", a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

Totodată, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale, în Staţia CFR Arad au fost găsiţi şase afgani, solicitanţi de azil în ţara noastră. Potrivit autorităţilor, după finalizarea tuturor verificărilor, aceştia vor fi trimişi în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt înregistraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.