Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu a explicat de ce a dat în judecată WTA: 'Arbitra venise cu umbrela, iar eu stăteam, plângeam și îmi curgea sânge'

accidentare Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, locul 110 WTA) a explicat în premieră de ce a dat în judecată Asociația de Tenis Feminin (WTA) și motivul pentru care cere despăgubiri financiare, după ce s-a accidentat grav la Rogers Cup 2018, potrivit gsp.ro.

„Mă gândesc doar la dreptate și la faptul că mi-a fost dată peste cap cariera. Mă gândesc că în acel an puteam ajunge la Turneul Campioanelor. Noi, sportivii, trebuie să fim ajutați mai mult. Sper ca organizatorii să fie mai atenți cu noi de acum înainte. E în joc cariera noastră, dar și viața. Sper ca prin acest lucru să li se acorde sportivilor mai multă atenție și să nu mai pățească nimeni ce am pățit eu.

Citește și: PNL anunță că a dat o imensă lovitură în Capitală! Cifre explozive

Acel moment a fost groaznic! Cel mai crunt al carierei mele. Știam că n-o să fie bine. Nu-mi venea să cred că i-am zis arbitrei că nu se poate juca și aș dori să oprească meciul, iar după două puncte am alunecat și mi-am rupt glezna!

Arbitra venise cu umbrela, iar eu stăteam, plângeam și îmi curgea sânge! Nu știa ce să mai îmi spună. Cică îi părea rău. Dar mai contează că îți pare rău după o asemenea tragedie?”, a declarat Mihaela Buzărnescu la Antena Stars.

Românca a alunecat pe cimentul ud al suprafeței de joc în timpul meciului cu Elina Svitolina din turul 2. Înainte de acest moment, antrenorul Mihaelei i-a cerut arbitrei să oprească meciul pentru că ploua și exista riscul accidentărilor. Românca s-a lovit serios și a acuzat probleme medicale pe tot parcursul sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.