Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu: Ar fi o minune să aducem o medalie de la Jocurile Olimpice

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu (108 WTA) a declarat, vineri, că ar fi o minune dacă tenisul românesc ar obține cel puțin o medalie la Jocurile Olimpice din 2020, eveniment care va avea loc la Tokyo.

"E foarte greu să ai un rezultat bun la Olimpiadă. Este total diferit faţă de celelalte sporturi, unde este nu mai uşor, dar este mai accesibil. Sincer, cu cât adunăm mai multe... și una dacă luăm şi tot este ceva, pentru că este o minune să aducem o medalie. Fie ea de bronz, argint sau aur. Orice putem aduce este binevenit pentru ţara noastră", a declarat Buzărnescu, la Gala Tenisului Românesc, potrivit Telekom Sport.

Citește și: ALERTĂ METEO Ninsori și temperaturi scăzute: Vremea în București

De asemenea, Simona Halep a anunțat, în cadrul aceluiași eveniment, că nu va evolua la Fed Cup 2020, tocmai pentru a se putea pregăti corespunzător pentru Jocurile Olimpice: "O decizie foarte grea pe care a trebuit să o iau, dar a fost cel mai bine pentru noi toţi ce am hotărât cu echipa. Oricum, sunt alături de echipă întotdeauna când joacă. Atenţie, nu este o retragere de la Fed Cup, este doar anul de Olimpiadă".

Turneul de tenis de la Jocurile Olimpice 2020 va avea loc în perioada 25 iulie - 2 august, în complexul Ariake Tennis Park, din Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.