Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu continuă SĂ UIMEASCĂ: Performanță RARĂ la Nottingham

prosport.ro
Maria Buzărnescu

UPDATE

Japoneza Naomi Osaka, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe Denisa Allertova din Cehia, locul 101 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de la Nottingham.

Osaka s-a impus după un meci de o oră şi trei minute şi va evolua în faza următoare cu Mihaela Buzărnescu.

Citește și: Liiceanu „atacă” o nouă piață! Din ce vrea să câștige acum bani

Cele două sportive nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Osaka a câştigat în acest an turneul de la Indian Wells de categorie Prmier Mandatory, competiţie la care a învins-o în semifinale pe Simona Halep, cu 6-3, 6-0. Liderul WTA şi-a luat revanşa la Roma, când a câştigat în turul al doilea în faţa sportivei de 20 de ani, cu 6-1, 6-0.

Citește și: Locul unde se scoteau patru dintre cele mai cunoscute publicații din România a fost închis! Ce s-a întâmplat

Știrea inițială

Perechea Mihaela Buzărnescu/Heather Watson (România/Marea Britanie) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA International de la Nottingham.

Buzărnescu şi Watson au învins, miercuri, cu scorul de 1-6, 6-2, 10-4, cuplul Liudmila Kicenok/Alla Kudriavţeva (Ucraina/Rusia), cap de serie numărul 1, scrie news.ro.

Citește și: Abuzuri incredibile! Românii din Cernăuți, hăituți de Serviciul de Securitate al Ucrainei! Solicitare de urgență către Președinție și Guvern

În faza următoare, învingătoarele vor evolua cu perechea Priscilla Hon/Dalila Jakupovici (Australia/Slovacia).

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu total de 1.820 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA.

Citește și: Liiceanu „atacă” o nouă piață! Din ce vrea să câștige acum bani

Tot miercuri, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu de la Nottingham, după ce a învins-o, cu 6-3, 5-7, 6-3, pe americanca Irina Falconi, locul 152 WTA, venită din calificări.

Buzărnescu, a cincea favorită, a avut ceva emoţii în decisiv, când, după ce a condus cu 5-0, a pierdut trei ghemuri al rând şi a ratat trei mingi de meci, înainte de a pune capăt partidei, cu 6-3, după două ore şi şase minute de joc.

Citește și: Locul unde se scoteau patru dintre cele mai cunoscute publicații din România a fost închis! Ce s-a întâmplat

În faza următoare, ea va evolua cu japoneza Naomi Osaka, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu Denisa Allertova din Cehia, locul 101 WTA.

Calificarea în sefrturi este recompensată la turneul de categorie WTA International de la Nottingham cu 6.175 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Citește și: Ați da atâția bani pe o pereche de pantaloni? Cât costă blugii pe care Ilie Năstase i-a purtat la evenimentul dedicat Simonei Halep .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.