Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu, eliminată în semifinalele probei de dublu de la Eastbourne

Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu și Anna-Lena Friedsam au fost eliminate, vineri, în semifinalele probei de dublu de la Eastbourne, după ce au pierdut în fața jucătoarelor din Taiwan Hao-Ching Chan și Latisha Chan, scor 0-6, 4-6 potrivit mediafax.

Buzărnescu și Friedsam au pierdut fără drept de apel primul set, în doar 24 de minute, fără a câștiga vreun game. În setul secund, jocul a fost mai echilibrat, însă diferența s-a făcut în ultimul game, când jucătoarele din Taiwan au făcut break și au obținut calificarea în finală.

În ultimul act al probei de la dublu, Hao-Ching Chan și Latisha Chan le vor întâlni pe Kirsten Flipkens și Bethanie Mattek-Sands, cele care le-au eliminat pe Simona Halep și Raluca Olaru în turul precedent.

Pentru Mihaela Buzărnescu, accederea în semifinalele probei de dublu de la Eastbourne este cea mai bună performanță din acest an. Bucureșteanca are un singur titlu cucerit la dublu, în 2018, la Strasbourg, alături de Raluca Olaru.

Mihaela Buzărnescu va evolua săptămâna viitoare la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, care se dispută în perioada 1-14 iulie. În primul tur, românca (47 WTA) o va întâlni pe americanca Jessica Pegula (74 WTA). În cazul în care se va califica în turul secund, Buzărnescu va întâlni câștigătoarea din meciul Simona Halep (7 WTA) - Aliaksandra Sasnovich (37 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.