Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu oferă primele declarații, după ce a produs ȘOCUL ANULUI, la Doha: 'E un moment foarte emoţionant şi sunt atât de fericită'

Mihaela Buzărnescu

Mihalea Buzărnescu a declarat, miercuri, după prima ei victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA, Jelena Ostaneko, la prima ei participare la o competiţie de categorie Premier 5, că este foarte emoţionată şi că nu se aştepta la ascensiunea avută în ultima perioadă.

"Este un moment foarte emoţionant şi sunt atât de fericită că am trecut de acest meci, deoarece este o jucătoare atât de mare, deşi este tânără şi are tot viitorul în faţă. Sunt fericită cu adevărat", a spus ea, la interviul de pe teren, scrie news.ro.

Citește și: Mutare de proporții! Frații „Dedeman” ATACĂ o nouă piață – Unde vor să se IMPUNĂ

Realizatorul intervului a remarcat ascensiunea Mihaelei Buzărnescu, de pe locul 540 la începutul anului trecut pe locul 43 actual. "În 13 luni şi jumătate ai urcat 497 de locuri. Cum este posibil aşa ceva?", a întrebat el.

"Bună întrebare! Nu m-am gândit niciodată la aşa ceva. Când am început să joc anul trecut, a fost un moment dificil pentru mine, eram accidentată din nou şi nu am crezut că voi fi în stare să joc din nou. De fapt, am vrut să mă retrag. Dar antrenorul, prietenii, familia m-au susţinut şi mi-au spus să mai încerc o dată, să am încredere în mine, pentru că nu mai credeam în mine. Doar am jucat. Nu m-am gândit la nimic, doar am jucat meci după meci, deoarece este multă presiune în tenis la care să fii supus, mai ales când urci în ierarhie. Nu m-am gândit că o să ajung pe un asemenea loc, doar am jucat şi am jucat. Este foarte important să ai susţinerea oamenilor de lângă tine", a răspuns jucătoarea română.

Citește și: Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

Mihaela Buzărnescu, locul 43 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe câştigătoarea turneului de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, în optimile de finală ale Qatar Open. Românca de 29 de ani a obţinut prima victorie din carieră în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA şi va intra pentru prima dată în Top 40 WTA după acest succes.

În faza următoare, românca va evolua cu germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9.

Citește și: EXCLUSIV! Generalul Pahonțu, coleg de liceu și apropiat de un lider PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.