Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu s-a alăturat iniţiativei lansate de Simona Halep împotriva coronavirusului și a donat o sumă importantă de bani Spitalului Gerota

www.prosport.ro
halep buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a donat o sumă importantă de bani Spitalului Gerota din Bucureşti, pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului. Simona Halep a donat spitalelor din Bucureşti şi Constanţa, care tratează infectaţii cu COVID-19, iar Bianca Andreescu a donat o rachetă, anunță MEDIAFAX.

Mihaela Buzărnescu s-a alăturat şi ea iniţiativei sportivilor care donează bani sau produse pentru a ajuta spitalele să lupte împotriva coronavirusului.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

Tenismena a anunţat că va dona o sumă de bani Spitalului Doctor Dimitrie Gerota din Bucureşti, aflat în carantină de mai bine de o săptămână

„Am urmărit cu mare durere în suflet întâmplările din ultimele două săptămâni şi parcă par desprinse dintr-un film SF. Încă nu-mi vine să cred că trăim astfel de momente, dar ştiu că împreună putem trece peste orice. Cel mai important este să stăm acasă, iar dacă avem posibilitatea să dăm o mână de ajutor haideţi să o facem pentru cei care trăiesc zi de zi momente foarte grele şi luptă pentru sănătatea noastră”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Aceasta a salutat iniţiativa Simonei Halep, dar şi pe cea a Biancăi Andreescu din Canada şi a spus că se alătură cu o donaţie către Spitalul Gerota.

Citește și: Traian Berbeceanu atenționează: ‘Trebuie să ne îngrijoreze’ .

„Am ales să donez o sumă de bani către spitalul care a fost în linia întâi încă de la începutul apariţiei acestui virus şi foarte multă lume a fost afectată. Ei tratează cazurile cele mai grele în continuare. Gândurile şi rugăciunile mele sunt către toţi cei care sunt implicaţi în aceste momente extrem de dificile, care vor să ne ajute, şi anume: doctorii, poliţiştii, oamenii din farmacii, oamenii care merg în fiecare zi la muncă, din supermarket-uri, cei de la salubritate, toţi oamenii care sunt expuşi acestui virus şi care fac aceste lucruri doar pentru a ne ajuta să trecem împreună peste aceste momente dificile. Doar împreună putem depăşi aceste momente dificile!", a mai anunţat Mihaela Buzărnescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.