Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Hiroshima

Getty Images
buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (125 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la Hiroshima (Japonia), vineri dimineaţă, după ce a trecut de belgianca Alison Van Uytvanck (63 WTA), scor 6-4, 7-5, potrivit Mediafax.

Van Uytvanck, favorita a treia a întrecerii, a început mai bine partida, câştigând rapid pe serviciul lui Buzărnescu şi distanţându-se la 2-0. Românca a revenit imediat, a realizat două break-uri şi a închis setul cu scorul de 6-4, după aproximativ 45 de minute.

În setul secund, Mihaela Buzărnescu a realizat un break timpuriu, la scorul de 1-1, dar a fost egalată la 4. Românca a câştigat din nou pe serviciul adversarei şi a triumfat, după aproximativ o oră şi 47 de minute de joc.

Pentru Buzărnescu, calificarea în semifinalele turneului de la Hiroshima reprezintă cea mai bună performanţă din 2019. De asemenea, în urma calificării în penultimul act la turneul japonez, românca a ajuns la 605 puncte WTA şi ocupă locul 100 în clasamentul actualizat în timp real.

În semifinale, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe japoneza Nao Hibino (146 WTA), cea care a trecut în sferturile de finală de campioana en-titre şi principala favorită Su-Wei Hsieh, scor 6-4, 6-3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.