Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihaela Vlăsceanu este noul președinte al Organizației de Femei Forța Națională

Mihaela Vlasceanu

Mihaela Vlăsceanu este, de astăzi, noul președinte al Organizației de Femei a partidului Forța Națională. Mihaela Vlăsceanu a fost vicepreședinte al PRU Prahova și a candidat la Primăria comunei Măneciu, Prahova.

”Am fost singura femeie candidat la Primăria comunei Măneciu și am dorit să demonstrez că femeile pot activa în politică și pot veni cu soluții reale pentru comunitățile locale și pentru România. Prin intrarea în Forța Națională îmi continui activitatea politică în aceeași direcție naționalistă, cu dorința de a motiva femeile să se implice în lupta pentru o Românie așa cum ne dorim cu toții pentru copiii noștri. Voi lupta pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați așa cum este enunțată în Constituție și invit alături de mine atât doamnele care au avut rezultate în diferite domenii de activitate, cât și tinerele care doresc să se implice în făurirea destinului național. De un an de zile am demarat proiectul ”Umanitate Măneciu” prin care vin în ajutorul familiilor cu probleme din comună pentru că am vrut să particip la viața comunității”, a declarat Mihaela Vlăsceanu.

În noua sa calitate, Mihaela Vlăsceanu se va ocupa cu dezvoltarea Organizației de Femei a partidului Forța Națională în toată țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.