Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Bendeac, umilit de Nicușor Dan: 'Să facă duș acasă!'

captura YouTube
Nicușor Dan / podcast Micutzu

Mihai Bendeac, pus la punct de Nicușor Dan, după ce actorul a spus că, deși joacă într-un teatru cu casa închisă și se încasează foarte bine, clădirea este măcinată de mucegai, în loc de duș este un furtun, iar actorii sunt nevoiți să vină cu bani de acasă pentru a-și amenaja cabinele.

Nicușor Dan, Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Ciprian Ciucu sunt, la această oră, invitații lui Cosmin Nedelcu - Micutzu în podcastul său, difuzat pe canalul de YouTube. Episodul 10 al podcastului moderat de îndrăgitul actor - Întâlnirea anuală a cetățenilor cu primarii, a fost urmărit de  mii de persoane, care au putut adresa și întrebări live invitaților.

Între cei care au ales să trimită o întrebare în direct invitaților lui Micutzu se numără și actorul Mihai Bendeac. El a ținut să spună că joacă la un teatru al Primăriei, cu casa în închisă - teatrul de Comedie. Deși instituția d e cultură are venituri importante, actorul spune că nu se văd și în investițiile în sediul teatrului. „Stăm în igrasie și e un furtun in loca de duș mi-am renovat cabina pe banii mei. ce facem greșit?“ - a întrebat Bendeac.

Edilul Capitalei, Nicușor Dan a fost cel care a răspuns: „Problema este că, la fiecare început de an, avem aceeași discuție: solicităm instituțiilor bugete și când facem totalul rezultă 12 miliarde, iar noi avem 6. Atunci, între o conductă de termoficare și cabina domnului Bendeac...“ a spus Nicușor Dan zâmbind, în râsetele spectatorilor prezenți.

„Deci să se spele la conductă... Am înțeles. Deci să facă duș acasă“, a completat Micutzu intervenția edilului.

Prima dezbatere electorală, pe Youtube

 

Patru dintre cei șapte primari din București și-au confirmat participarea la dezbaterea organizată miercuri, 10 aprilie, de influencerul Micutzu, în cadrul podcastului său de pe YouTube. Aceștia sunt Nicușor Dan, Clotilde Armand, Ciprian Ciucu și Radu Mihaiu. Potrivit echipei podcastului, ceilalți trei primari - Cristian Popescu Piedone, Daniel Băluță și Robert Negoiță - nu au acceptat invitația.

„MCN Podcast”, podcastul condus de Micutzu, cunoscut și sub numele său real Cosmin Nedelcu, are 444.000 de abonați și este una dintre cele mai populare emisiuni românești de pe YouTube.

Dezbaterea live a început pe 10 aprilie, la ora 19:00 și a durat puțin până după ora 22:00. În cadrul evenimentului, alături de cei patru primari și de moderatorul Micutzu, au fost prezenți și reprezentanți ai presei și ai societății civile, care au avut posibilitatea să adreseze întrebări primarilor, care sunt în același timp și candidați pentru un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.