Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica, avertisment înainte de mitingul PSD de la Iași: 'Mă aştept la incidente. Din punctul meu de vedere, este o dată prost aleasă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, susține că PSD nu a luat o decizie bună atunci când a ales Ziua Europei ca dată de desfăşurare a mitingului de la Iaşi, el arătând că se aşteaptă să aibă loc chiar incidente.

"Mă aştept la incidente. Din punctul meu de vedere, este o dată prost aleasă. Nu aş fi propus niciodată desfăşurarea unui miting electoral în acelaşi timp cu Ziua Europei, mai ales pe fundamentul unei nemulţumiri generale a populaţiei României, şi mai ales în ziua în care are loc summitul de la Sibiu. Având în vedere că fiecare pasăre pe limba ei piere, asta este situaţia. (...) Eu cred, şi într-un fel şi sper, ca domnul Dragnea să înţeleagă că poate să vină şi de 10.000 de ori la Iaşi, dar nu se va schimba nivelul de simpatie al ieşenilor faţă de dumnealui. Şi nici măcar nu are de-a face cu persoana mea. Este un nivel de simpatie care se manifestă în spaţiul public discutând cu cetăţenii, fără să aducem o implicaţie politică sau o ranchiună politică care s-a perpetuat de-a lungul timpului", a declarat primarul Chirica, pentru Agerpres.

Sondaj CURS - Românii consideră că țara merge într-o direcție greșită, dar nu sunt foarte interesați de alegeri

Mihai Chirica a mai opinat că PSD nu va reuşi să aducă zecile de mii de oameni pe care le-a anunţat (liderul PSD Iaşi vorbea de 40.000 de persoane)

"Îmi este greu să spun câte persoane vor participa. Însă nu vor fi nici pe departe cât spun. În ultima solicitare, că o corectează de la moment la moment, este înspre 25.000. Dar probabil că vor fi mai puţini", a mai spus Mihai Chirica.

Reamitim că liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a anunţat un miting regional de ziua Europei în data de 9 mai, la Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.