Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica, primarul Iașiului: 'România suferă, Iaşiul suferă, românii de pretutindeni suferă. De mâine acest lucru trebuie să se schimbe'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, le-a mulţumit cetăţenilor, duminică seara, după închiderea secţiilor de votare, pentru mobilizarea extraordinară în exercitarea acestui esenţial drept democratic, votul, menţionând că "este momentul reconstrucţiei", informează Agerpres.

Citește și: Explicațiile lui Rareș Bogdan! De ce a avut Klaus Iohannis un discurs atât de scurt: 'Nu vom face nici petreceri'

"Indiferent de cum a votat fiecare dintre noi, de acum nu mai suntem împărţiţi pe partide, nu mai suntem divizaţi de orgolii, nu mai acceptăm lupte fratricide. De astăzi, suntem toţi ieşeni, suntem toţi români. Felicitări, domnule preşedinte Klaus Iohannis, pentru câştigarea alegerilor! După bucuria firească a momentului, trebuie să ne gândim şi la responsabilitatea votului acordat de români. România suferă, Iaşiul suferă, românii de pretutindeni suferă. De mâine acest lucru trebuie să se schimbe. După o luptă grea, de uzură, am reuşit să eliberăm România şi Iaşiul de PSDragnea", a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul ieşean a adăugat că acesta este momentul reconstrucţiei şi relansării politicilor publice, fiscale şi sociale.

"Nu cred ca războiul a fost câştigat, rămăşiţele fostelor structuri bolşevice mai zac prin diverse cotloane ale ţării. Este momentul reconstrucţiei, momentul relansării politicilor în justiţie, în economie, politici fiscale şi sociale pentru ieşeni şi români, care să constate şi să repare dezastrul din ultimii 30 de ani. Aşteptările sunt mari, la fel şi proiectele restante. Împreună putem schimba cu adevărat România în bine", a afirmat Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.