Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica pune tunurile pe Nicolae Ciucă, după ce o femeie beată a izbit în plin patru muncitori, la Iași

Inquam Photos / Alexandru Busca
Mihai Chirica

Primarul Iaşiului Mihai Chirica susţine că va cere guvernului şi Parlamentului măsuri ferme pentru diminuarea accidentelor rutiere, el precizând că se impune extinderea reţelei de radare fixe, dar şi înăsprirea pedepselor pentru viteză excesivă şi consum de alcool sau de droguri.

Solicitarea primarului Mihai Chirica vine după ce în noaptea de joi spre vineri maşina condusă de o femeie care consumase alcool a lovit violent o echipă de angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi, iar patru dintre aceştia au murit.

„Cer cu insistenţă Guvernului şi Parlamentului României să ia măsuri ferme pentru descurajarea faptelor şi comportamentelor conducătorilor auto care pun în pericol viaţa oamenilor. Voi cere şi colegilor mei din Asociaţia Municipiilor din România să sprijine aceste demersuri. Pe lângă extinderea reţelei de radare fixe, avem nevoie de prevederi clare şi dure care să pedepsească viteza excesivă, consumul de alcool şi droguri, manevrele periculoase şi şicanele din trafic. Nu avem voie să ne jucăm cu integritatea şi viaţa oamenilor, care devin victime nevinovate ale unor şoferi teribilişti, agresivi sau iresponsabili", a declarat primarul Mihai Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.