Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Chirica spulberă Guvernul Dăncilă: 'Nu am mai văzut atâta ipocrizie de la momentul în care Iliescu se bucura de moartea lui Ceaușescu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat luni că este nemulţumit de actuala guvernare, pe care o acuză de ipocrizie, motiv pentru care consideră că este necesară o schimbare. 

"Nu am mai văzut atâta ipocrizie de la momentul în care fostul preşedinte Iliescu, pe baricada Televiziunii Române, se bucura de moartea lui Ceauşescu. Asistăm, din păcate, la aceleaşi momente, bineînţeles la o altă scară şi într-un alt moment istoric al acestui stat, când premierul României cu foşti colegi de partid ai domnului ex-preşedinte Dragnea şi cu mulţi alţii se bucură şi ţopăie pe mormântul politic al acestuia, ca şi cum ei nu erau acolo şi nu ştiau tot ce se întâmplă în Guvernul României. Deci, sunt total nemulţumit. Această ipocrizie trebuie să înceteze, acest guvern trebuie să se schimbe şi trebuie să o luăm pe un drum bun dacă vrem să facem ceva cu ţara asta", a răspuns jurnaliştilor primarul Mihai Chirica la întrebarea dacă el consideră este necesară schimbarea guvernului, conform agerpres.ro.

SHOW Marcel Ciolacu întrebat dacă l-a AMENINȚAT cu bătaia pe Marian Oprișan: 'Nu îmi aduc aminte'


Întrebat fiind ce ar trebui schimbat în PSD, Mihai Chirica a replicat că e nevoie de schimbări radicale pentru ca acest partid să mai rămână în politica românească. 

"Din punctul meu de vedere trebuie schimbat tot. De sus până jos şi pe orizontală şi pe verticală, dacă acest partid vrea să mai rămână în eşichierul politic al stângii româneşti. Dacă nu, înseamnă că şi-a scris destinul final şi va avea aceeaşi soartă cu alte partide din Europa, cum s-a întâmplat în Polonia şi în alte state", a spus Mihai Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.