Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor a răbufnit după ce a citit textul moțiunii: 'Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Care soluție, stimați colegi din opoziție?!'

Guvernul Romaniei
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD Mihai Fifor anunță miercuri, pe Facebook, că a citit textul moțiunii de cenzură în cuprinsul căreia a descoperit „cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat”. Fifor susține că cea mai „gogonată” dintre ele este că „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”. „Care soluție, stimați colegi din opoziție?!”, este întrebarea lansată de Fifor.

Bayern Munchen scrie istorie - Primul jucător care marchează patru goluri într-un meci din Liga Campionilor, după aproape patru ani

„Am citit și eu textul moțiunii... Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”.

Care soluție, stimați colegi din opoziție?!

Cu Sică Mandolină prim-ministru, cel care n-a făcut nici măcar 1 metru de autostradă când era ministrul Transporturilor?

Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile și pensiile și au crescut taxele?

Cu miniștri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis și Guvernul "Zero"?

Cu profetul mincinos Florin Cîțu la Finanțe, cel care încerca să devalorizeze moneda națională, când lucra pentru o bancă străină?

Cu acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa prețurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui „Don Nic”, ruda sa îmbogățită din speculații pe piața medicamentelor?

Cu Dan Barna, îmbogățit și el din contractele cu statul?

Cu Nini Săpunaru, care „păzea” vămile în timpul afacerii „Țigareta”, când a înflorit contrabanda cu alcool?

Si am putea continua la nesfarsit cu exemplele...

Asta e „soluția cea mai bună” pe care o poate pune pe masă opoziția?! Sincer, vă înțeleg de ce nu vreți să veniți la guvernare înainte de alegeri! V-ați face de râs, iar românii și-ar da seama că nu puteți fi o alternativă la actuala guvernare!”, scrie Mihai Fifor pe Facebook.

La 1 octombrie 2019, a fost depusă în Parlament moţiunea de cenzură "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!" la adresa Guvernului Dăncilă. Documentul este semnat de 237 de parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi de foşti parlamentari PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.