Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor acuză că parlamentarii nu au fost invitaţi la acţiunile de marcare a Zilei Europei: 'Îi sugerez domnului prefect Toth să studieze legea'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Fostul ministru al Apărării Mihai Fifor acuză că parlamentarii nu au fost invitaţi la acţiunile de marcare a Zilei Europei, la Arad, lucru care s-a întâmplat şi anterior, la ceremonia de celebrare a Zilei Veteranilor de Război. ”Îi sugerez domnului prefect Toth să studieze Legea ceremonialului militar. Ar afla, de pildă, care e ordinea de precădere la depunerea de coroane. Şi de aici ar afla că în România mai există, încă, şi Parlament”, a transmis Fifor.

”Am crezut că modul de organizarea a ceremoniei de celebrare a Zilei Veteranilor de Război de la Arad a fost doar o eroare de management şi cooperare instituţională din partea noului prefect de Arad, domnul Toth Csaba. Pentru că altfel nu găsesc nicio explicaţie plauzibilă la omisiunea de a invită la ceremonie parlamentarii de Arad. Unul dintre ei chiar fost ministru al Apărării Naţionale şi actualmente vicepreşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor”, a scris, duminică, pe Facebook, Mihai Fifor.

Acesta acuză, însă, că situaţia s-a repetat de Ziua Europei.

”Astăzi, domnul Toth recidivează şi, la ceremonia prilejuită de marcarea Zilei Europei, uită iar că Aradul are şi parlamentari aleşi, nu doar Primărie şi Consiliu Judeţean. Profit de ocazie pentru a-i sugera domnului prefect Toth să studieze Legea ceremonialului militar. Ar află, de pildă, care e ordinea de precădere la depunerea de coroane. Şi de aici ar află că în România mai există, încă, şi Parlament. Că îi place sau nu domniei-sale acest lucru, contează mai puţîn. Treaba domnului Toth Csaba e să respecte legea şi protocolul impus de astfel de manifestări. În rest, să auzim numai de bine, domnule prefect! Sperasem că lucrurile pot fi altfel în Prefectura după plecare sinistrului personaj Stoian de acolo. Dar la oameni noi, năravuri vechi, bag seama....”, a mai scris Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.