Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, deputat PSD de Arad, reacţie atacul cu bombă asupra unui om de afaceri din oraş: Şase întrebări pentru ministrul Bode

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Deputatul PSD Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, afirmă că ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, trebuia să ia câteva măsuri radicale după incidentul de la Arad, unde un om de faceri a fost ucis de o bombă amplasată în maşina sa.

  • CONTEXT: Ioan Crişan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit în dimineaţade 29 mai, în explozia maşinii sale, în timp ce făcea manevre de ieşire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luată în calcul de anchetatori este asasinat cu bombă.

"Au trecut cateva zile bune de la tragicul eveniment de la Arad. Din pacate, in afara de detalii tot mai picante aruncate in spatiul public despre politica de tip mafiot facuta de Falca si de gasca lui, vreme de mai bine de 20 de ani, despre care tot vorbim, dar in pustie, nu avem nicio reactie serioasa, pragmatica si cu potentiale rezultate in plan imediat din partea institutiilor statului.

Ar fi interesant de stiut ce masuri a dispus ministrul Lucian Bode pentru eficientizarea activitatii IPJ Arad...

- A dispus oare o analiza serioasa a activitatii IPJ Arad in zona activitatilor de preventie si de combatere a criminalitatii transfrontaliere, cu masuri reale si nu doar pe hartie?

- Oare ministrul Bode stie cata nevoie este de stabilitate si profesionalism in functia de comanda la nivelul tuturor structurilor IPJ Arad, incepand cu functia de inspector sef? Cu ofiteri delegati la comanda, oricat de buni ar fi, nu se fac reformele atat de necesare.

- Oare asezarea regionala a unor structuri esentiale ale MAI si reducerea acestora in judete la nivel de serviciu o fi chiar benefica? A adus ea rezultate?

- A dispus domnul ministru Bode o analiza urgenta a nivelului de incadrare a resursei umane la IPJ Arad? Oare a intrebat ministrul cand au fost ultima data lucratorii IPJ Arad la un curs de perfectionare?

- A dispus ministrul Bode o analiza a dotarilor si a investitiilor in echipamente si in infrastructura?

- L-o fi informat cineva pe domnul ministru Bode cam cat de profunda e implicarea politicului local in bunul mers al activitatii IPJ Arad? Ma gandesc ca nu.

Pentru ca, altfel, ministrul Bode ar fi fost deja la Arad pentru a afla de la fata locului cum a fost posibil sa se ajunga la tragedia de sambata trecuta. Si, poate, bine informat, ar fi dispus deja masurile radicale care se impun pentru ca niciodata sa nu se mai petreaca astfel de evenimente", scrie Mihai Fifor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.