Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, despre huiduirea lui Marian Oprișan: 'Să lăsăm toate orgoliile deoparte! Până la urmă suntem o echipă mare, o familie frumoasă'

Facebook
conducere PSD

Noul secretar general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, referitor la faptul că Marian Oprișan a fost fluierat și huiduit la Congres, că nu își dorește să vadă astfel de lucruri, iar de mâine social-democrații trebuie să lase orgoliile deoparte.

„Nu cred că mi-aș dori să văd astfel de lucru. Până la urmă suntem o echipă mare, o familie frumoasă și lucrul acesta trebuie dus mai departe. Cred că de mâine trebuie să lăsăm toate orgoliile deoparte și să mergem mai departe”, a afirmat Mihai Fifor, la finalul Congresului PSD de sâmbătă.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

El a fost întrebat și despre un moment în care atunci când a fost huiduit Marian Oprișan, acesta ar fi comentat „bravo”.

„Vreau să vă spun că este exact lucrul pe care nu mi-l mai doresc în partid. Genul acesta să superi un coleg cu un alt coleg. Acolo e un primar care îmi spune că m-a votat și mi-a spus ”bravo””, a explicat Fifor.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României

Social-democratul a mai precizat că nu este cazul să vorbim despre faptul că PSD se rupe de trecut, ci doar că partidul intră într-o nouă etapă.

„Nu știu dacă e cazul să spunem că se rupe sau nu de trecut PSD. PSD intră într-o nouă etapă. Programul politic discutat în Congres arată lucrul acesta. E o etapă extrem de aglomerată. Să nu uităm că urmează o etapă cu alegeri anul acesta și două rânduri de alegeri anul viitor. Eu cred că partidul are nevoie de această schimbare. Azi Congresul a votat o echipă de conducere care, zic eu, va da și rezultate și vom reuși cu siguranță să repornim motoarele PSD”, a spus Mihai Fifor.

Citește și: Rareș Bogdan ironizează discursurile de la Congresul PSD: A fost umor de Tom și Jerry

Chestionat dacă își va respecta promisiunea și va demisiona de la șefia Consiliului Național, Fifor a răspuns scurt: „Cu siguranță, da”.

Marian Oprișan a fost huiduit de colegii de partid, în momentul în care a vrut să ia cuvântul la Congres, după discursul lui Codrin Ștefănescu. Din sală au fost social-democrați care i-au transmis „ai vorbit urât de toți” sau „ce mesaj ai dat pe Facebook”.

Citește și: Olguța Vasilescu primește lovitura din partea premierului! Ce a decis Viorica Dăncilă

În momentul când liderul PSD Vrancea a urcat pe scena pentru a ține un discurs, social-democrații au început să fluiere și să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toți”.

Prin urmare, Oprișan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, coborând apoi de pe scenă.

Viorica Dăncilă a fost aleasă, sâmbătă, președinte al PSD, la Congresul extraordinar al partidului. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.