Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, despre Președinția României la Consiliul UE: 'A fost un mandat de succes, în care țara noastră și-a dovedit atașamentul față de valorile europene'

mihai fifor

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj referitor la încheierea mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

''Astăzi, la Ateneul Român, are loc evenimentul dedicat încheierii mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. A fost un mandat de succes, în care țara noastră și-a dovedit atașamentul față de valorile europene și a lucrat pentru o Uniune a cetățenilor, a libertăților, a eforturilor și a forțelor noastre comune.

Citește și: AVERTISMENT de ULTIMĂ ORĂ - Risc ridicat de incendii de vegetație în Rhodos

În cadrul acestui proiect extraordinar, cu 90 de dosare închise în primele trei luni de mandat și 2500 de reuniuni, Guvernul României a lucrat pentru o Europă mai sigură și pentru întărirea frontierelor externe, pentru promovarea digitalizării și inovării, pentru întărirea Uniunii Energiei și combaterea schimbărilor climatice, pentru consolidarea Uniunii Economice și Monetare și pentru o mai mare rezistență a economiei europene la crize.

Președinția României la Consiliul UE rămâne un moment de reper în istoria europeană și în istoria recentă a țării noastre, o performanță de care suntem mândri.'', a scris Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.