Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de gradul zero la Guvern: Mihai Fifor a avut o discuție 'excelentă' cu Hans Klemm

facebook.com
fifor klemm

Noul șef interimar al Internelor, Mihai Fifor, vicepremier pe relații strategice, a discutat joi la Palatul Victoria cu ambasadorul SUA Hans Klemm despre „teme de actualitate aflate pe agenda bilaterală”, Fifor apreciind că întrevederea a reprezentat o „excelentă oportunitate”.

„Am avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Hans Klemm, la sediul Guvernului României. A fost o excelenta oportunitate de a aborda teme de actualitate aflate pe agenda bilaterala, cu accent pe oportunități concrete de dezvoltare a profilului Parteneriatului Strategic cu SUA.

In domeniul securitatii, a fost evidențiata cooperarea intensificata dintre România și SUA, inclusiv din perspectiva consolidării flancului estic al NATO și al continuării angajamentului pentru stabilitatea regiunii Marii Negre.

Cu acest prilej, am reiterat dorința Guvernului României de a aprofunda, de asemenea, componenta comercială a Parteneriatului Strategic, inclusiv din perspectiva dezvoltarii proiectelor de investiții ale companiilor americane in economia românească”, a scris Fifor pe Facebook.

Citește și: Teoria care aruncă în aer cazul de la Caracal: 'Cadavrul Alexandrei ar fi EXPLODAT, dacă era incendiat după crimă'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.