Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor îl torpilează pe Marcel Boloș, după scandalul pe Legea pensiilor: Să se ocupe de combaterea evaziunii

Inquam Photos / Cornel Putan
Mihai Fifor

Dacă vrea să găsească banii necesari pentru majorarea pensiilor, așa cum ne-am asumat, ministrul Boloș să se ocupe de combaterea evaziunii fiscale, de creșterea colectării și de digitalizarea Finanțelor, afirmă senatorul PSD Mihai Fifor, scrie Mediafax.

„Dacă vrea să găsească banii necesari pentru majorarea pensiilor, așa cum ne-am asumat, ministrul Boloș să se ocupe de combaterea evaziunii fiscale, de creșterea colectării și de digitalizarea Finanțelor! Și nu vorbim acum de măsuri care să îi împovăreze pe românii simpli, ci de marea evaziune, care afectează de atâția ani bugetul țării. Că să fie foarte clar, PSD și-a asumat misiunea de a rezolva problema creșterii pensiilor în România și vom face tot ce ne stă în putință pentru că pensionarii români să primească banii pe care îi merită cu prisosință”, scrie pe Facebook Mihai Fifor.

El afirmă că premierul Ciolacu „nu a acționat fără o analiză minuțioasă și serioasă pe buget și au fost găsite resursele necesare pentru a implementa cu succes acest proiect de mare însemnătate pentru fiecare pensionar”.

„Nu ne lăsăm manipulați și nici nu vom cădea în plasa celor care caută motive și subterfugii pentru a ne acuză că nu putem să guvernăm pentru oameni. PSD și-a asumat o guvernare pentru români, pentru bunăstare și stabilitate! De aceea, nu vom admite măriri de taxe și nici amânarea creșterii pensiilor. Noi nu lăsăm pe nimeni în urmă! Guvernăm în mod responsabil pentru români”, încheie Fifor.

Guvernul Ciolacu să își asume foarte clar găsirea banilor pentru pensii, le-a spus ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, colegilor săi liberali, într-o discuție privată: „s-a terminat cu paratrăsnetul ministerul/ministrul Finanțelor”.

Legea pensiilor a fost adoptată, joi, de Guvern. „Nu există nu vreau sau nu pot atunci când vine vorba de pensionari. Acest Guvern le va face dreptate!”, spune premierul Marcel Ciolacu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.