Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor intră la rupere și îi avertizează pe români: 'Nu uitați ce v-au făcut'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă Mihai Fifor presa

Secretarul general al PSD Mihai Fifor lansează un avertisment, spunând că „oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare cu același program de guvernare - disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități”, și face un apel la români. „În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani!”, scrie Fifor pe Facebook.

Mircea Badea, declarație-șoc în contextul moțiunii de cenzură: 'Îmi doresc să cadă acest guvern! De asta vreau să fie premier Ludovic Orban'

„În 2010-2012, când se tăiau pensii și salarii, când creștea TVA, iar sute de mii de firme dădeau faliment și milioane de români mergeau în șomaj, eram oprit pe stradă de diverși cetățeni care aproape mă implorau: „Faceți ceva să-l dați jos pe Boc, că nu mai putem!”. Încercam să-i liniștesc și le spuneam SĂ NU UITE când vor veni alegerile.

La fel în 2016, când oamenii îmi spuneau că „nu i-au ales pe tehnocrații care își bat joc de România”. Le spuneam SĂ NU UITE când vor avea puterea votului.

Astăzi, oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare. Cu același program: disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități si alte astfel de masuri "de dreapta".

Vă spun, deci, același lucru: NU UITAȚI CE V-AU FĂCUT! În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani! Nu vor mai da drumul la scaun!”, scrie Fifor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.