Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor: Marcel Ciolacu a căzut într-o capcană întinsă de băieți deștepți

stirileprotv.ro
mihai fifor

Liderul PSD Arad, senatorul Mihai Fifor, a apreciat miercuri că scandalul legat de autonomia Ținutului Secuiesc reprezintă o diversiune și o capcană care i-a fost întinsă liderul interimar PSD Marcel Ciolacu.

Citește și: RĂZBOI DESCHIS în PSD - Paul Stănescu, mesaj intern: Avem colegi care vor să destabilizeze partidul .

  • „Extrem de grav derapajul de astazi al presedintelui Iohannis. Este a doua oara cand face acuzatii de o gravitate extrema la adresa liderilor PSD. Daca in urma cu un an ne acuza de uneltiri impotriva statului, cu "niste evrei", astazi il acuza pe presedintele Camerei Deputatilor si presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, de intelegeri secrete cu premierul maghiar Viktor Orban, menite a duce la dezmembrarea statului roman.
  • Daca presedintele Iohannis detine astfel de informatii despre presedintele Camerei Deputatilor, este obligatorie convocarea imediata a CSAT si prezentarea acestor informatii in forul suprem de aparare a tarii. Si apoi, sa prezinte public aceste probe, urmand ca institutiile statului roman sa isi faca datoria. Daca insa iesirea de astazi a domnului Iohannis este din nou doar o manipulare electorala mizerabila, atunci presedintele trebuie sa raspunda. Nu te poti juca in momente atat de delicate cu astfel de subiecte, nu poti inflama spatiul public cu acuzatii extremist-nationaliste, care pot genera tensiuni cu caracter inter-etnic absolut gratuite. In fine, nu poti arunca in aer relatiile diplomatice romano-maghiare cu atata iresponsabilitate, doar de dragul intereselor sale electorale.
  • Marcel Ciolacu nu a gresit. Nici ca presedinte al Camerei, nici ca presedinte de partid. Nu e vina presedintelui Camerei ca un senator iresponsabil s-a gandit sa se plimbe bolnav cu coronavirus in Parlamentul Romaniei, blocand intreaga activitate a institutiei. Proiectul de lege trecuse de comisii cu votul negativ al deputatilor PSD si urma sa fie dezbatut in plen pe data de 25 martie. Si sigur ar fi fost respins. Si asta conform deciziei Biroului Permanent al Camerei, condus tot de presedintele sau, Marcel Ciolacu.
  • Marcel Ciolacu a cazut azi intr-o capcana abil intinsa, gandita pe indelete de baieti destepti, care au pregatit acest atac mizerabil asupra PSD si a presedintelui sau interimar. Minciuna are insa picioare scurte si lucrurile au fost demontate cu date concrete. Mai mult, grupul senatorilor PSD a votat azi in bloc respingerea acestui proiect aberant. Diversiunea lui Iohannis, menita a ascunde dezastrul guvernarii PNL, nu poate ramane asa. Urmarile atacului presedintelui de azi pot fi extrem de grave. Nu pentru PSD. Nu pentru Marcel Ciolacu. Ci pentru tara”

Citește și: Pneumolog garantează că apa și sarea ajută în lupta cu coronavirus: Cum ne sterilizăm căile respiratorii / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.