Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor numără zilele până la schimbarea conducerii PSD Arad: '10 ani marcați de lipsa competiției interne sau de pseudo-competiții'

Mihai Fifor DNA

Fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, susține că PSD Arad are nevoie de o schimbare, „dupa 10 ani marcati de lipsa competitiei interne sau de pseudo-competitii”, iar concurența de la vârf va dezvolta astfel organizația. Fifor  candidează pentru postul de președinte al PSD Arad.

„In cateva zile, PSD Arad are de dat proba maturitatii sale politice. Ca in orice organizatie, politica sau nu, competitia reprezinta resortul ce da dinamica dezvoltarii organizatiei in sine.

PSD Arad va trebui sa arate ca, dupa 10 ani marcati de lipsa competitiei interne sau de pseudo-competitii, poate, cu intelepciune, pragmatism si maturitate, sa isi aleaga drumul pentru viitorii ani.

Numai de noi depinde daca vom vrea sa alegem schimbarea menita sa aduca o noua viziune si sa dea o noua dimensiune modului de a face politica social-democrata la Arad, cu si pentru cetateni.

Eu unul va chem alaturi de mine si va indemn sa luptam pentru revenirea la performanta, valori autentice, spirit de echipa, meritocratie, onestitate si integritate, toate elemente definitorii pentru reconstructia PSD Arad.

#puterniciimpreuna

#pentruArad”, se arată pe pagina de Facebook a lui Mihai Fifor.

Citește și: Șeful de campanie al PSD nu exclude ca social-democrații din partidul lui Ponta să revină 'acasă': 'Totuși, e o șansă'

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, după şedinţa CEX, de săptămâna trecută, că se vor organiza din nou alegeri la PSD Arad, alegerea lui Dorel Căprar nefiind statutară. Şedinţa va fi organizată de liderul PSD Hunedoara, iar Ciolacu a spus că intenţionează să participe. Liderul interimar al PSD a precizat că Dorel Căprar poate candida, dacă doreşte, conform Statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.