Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor s-a activat - Fostul ministru îl demolează pe Ludovic Orban după jignirile aduse premierului: 'Un individ de joasă speță'

Mihai Fifor

Mihai Fifor a reacționat, după ce președintele PNL Ludovic Orban a spus despre premierul Viorica Dăncilă că este „o tăntică incultă, analfabetă”. Senatorul PSD a afirmat că astfel de jigniri impardonabile îl descalifică nu doar ca politician, ci și ca om.

„Aseară, târziu, un individ de joasă speță, pe numele lui Orban Ludovic, președinte PNL, a arătat, încă o dată, unei țări întregi fața reală a unei clici de detractori de țara, adunați din cele mai obscure și diverse medii sub umbrela generoasă a PNL, USR, PMP și, mai nou, a partidului "mesianic" al spiralatului Cioloș. Să jignești impardonabil o femeie, fie ea și Primul-ministru al României, nu te descalifica doar că politician, ci, în primul rând că om, care ar fi trebuit, cel puțin teoretic, să aibă o minima educație-cei șapte ani de acasă. Nu mai vorbesc aici de o spoială de instrucție, pentru că m-aș duce deja mult prea departe cu pretențiile”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă pe Facebook.

Acesta a adăugat că, prin comportamentul său, liderul PNL nu face decât să demonstreze modul de a face politică în România, „unul al urii viscerale, al denigrării, al calomniei, al fracturarii societății cu orice risc”.

„Din păcate, Orban nu face altceva decât să ilustreze un nou mod de a face politică în România, unul al urii viscerale, al denigrării, al calomniei, al fracturarii societății cu orice risc...un primitivism psiho-comportamental greu de acceptat în general și, cu atât mai puțin, atunci când acesta este translatat, din mediile unde viețuiesc acești indivizi, în sălile Parlamentului României. Ce ne arată atacul suburban al lui Ludovic Orban la adresa Premierului, dincolo de proastă creștere? Disperare și lipsă totală a oricărei soluții politice, o disoluție tot mai evidența a opoziției din România”, a explicat Fifor.

Avertisment de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Viscol în patru județe din țară

Social-democratul acuză PNL că, pe lângă încercarea de a dărâma de doi ani încoace un guvern legitim, transmite și lumii o imagine falsă a României. 

„După doi ani în care au încercat, cu orice preț dărâmarea unui guvern legitim și destructurarea majorității parlamentare rezultată în urmă votului masiv din decembrie 2016, după un An Centenar în care au distrus și brumă de solidaritate și unitate din rândul societății românești, Orban și ai lui sunt pe cale să pună mână pe bată. Pentru că ce mai poate urmă, după o astfel de violentă de limbaj? Violența fizică? Nu m-ar mai mira nimic. Trist este că indivizii aceștia propagă, în cel mai iresponsabil mod, în lumea întreagă, imaginea falsă a unei Românii incapabile să își gestioneze treburile interne. Cui folosește asta? Fără dubii, tuturor celor pe care îi deranjează teribil toate măsurile luate de Guvernul Dăncilă pentru bunăstarea românilor și, mai ales, pentru că România să poată stă demnă oricând în rândul tuturor celorlalte țări europene”, a completat fostul ministru al Apărării.

Ion Iliescu, la 29 de ani de la Revoluție, după ce a fost inculpat: Trebuie să corectăm ceea ce am făcut greșit de atunci până acum

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, într-o postare făcută vineri seara pe Facebook, că premierul Dăncilă, „o tăntică incultă, analfabetă” dar tot mai „tupeistă și mai obraznică” a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei românești, prin adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență privind măsurile fiscale.

„În ziua aniversării Revoluției Române, în ziua preluării simbolice a Președinției Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puțini sunt aceia care pot să reacționeze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă și mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotrivă economiei românești, și așa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemați rătăciți pe la butoanele guvernului și ministerelor”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Liderul liberal a adăugat că nu-i mai acordă circumstanțe atenuante șefului Executivului, precizând că „prostia afișată a fost doar o aparență”

„De astăzi (vineri - n.r.)nu vă mai acord nicio circumstanță, duduie. Prostia afișată a fost doar o aparență. În realitate, astăzi am înțeles că nu sunteți așa de lipsită de inteligență cum ați mimat foarte bine până acum. Dar mult, mult mai rea decât ați vrut să păreți până acum. Și chiar dacă nu înțelegeți chiar tot ce faceți, ticăloșiile le înțelegeți foarte bine. Și le faceți nu din frică, ci din convingere”, a conchis Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.