Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor susține că există în derulare procedura de achiziție pentru cele patru corvete multifuncționale

Mihai Fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, sâmbătă, la Vaslui, că există în derulare procedura de achiziție pentru cele patru corvete multifuncționale din offset-ul cărora se vor moderniza cele două fregate cumpărate de la Marina Britanică, potrivit Mediafax.

Mihai Fifor a spus că după ce a fost achitat sistemul de rachete HIMARS și Guvernul se pregătește să achite cel de-al doilea system de rachete Patriot, acum este în derulare procedura de achizție pentru cele patru corvete multifunționale.

Citește și: Rareș Bogdan, după declarațiile șefului SRI: 'Eduard Hellvig este un civil absolut, omul ăsta gândeşte democratic, e alt SRI' - VIDEO

„Guvernul României face toate eforturile astfel încât programele majore de înzestrare a Armatei României să poată să fie duse la îndeplinire. Numai anul acesta deja în februarie am achitat primul sistem de rachete HIMARS, suntem în faza în care ne pregătim să achităm cel de-al doilea sistem de rachete Patriot, avem în plină derulare procedura de achiziţie pentru cele patru corvete multifuncţionale din offset-ul cărora se vor moderniza cele două fregate pe care le-am cumpărat de la Marina Britanică în urmă cu ceva ani şi iată săptămâna aceasta un nou program, cel legat de bateriile de coastă sau sistemele mobile de lansare rachete antinavă”, a spus Fifor.

Mihai Fifor este, sâmbătă, în localitatea Dumești, județul Vaslui, unde participă la comemorarea a 75 de ani de la moartea mareșalului Constantin Prezan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.