Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Gâdea, dezvăluiri despre Andi Manciu, șeful GCS: A fost exmatriculat de la facultate

Inquam Photos / Octav Ganea
andi manciu

SNSP a confirmat faptul că Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, nu și-a finalizat studiile de licență, asta deși le avea trece în CV. Jurnalistul Mihai Gâdea a mers și mai departe, iar în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” a lansat informația conform căreia Manciu nu și-a finalizat studiile de licență pentru că n-a frecventat cursurile facultății, motiv pentru care a fost exmatriculat.

Citește și: SONDAJ CURS - Intenția de vot pentru partide la alegerile parlamentare

"Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, consilier de stat la cabinetul premierului Ludovic Orban are o problemă uriaşă. Nu doar că nu şi-a terminat universitatea, ci a fost exmatriculat de la SNSPA. De ce? Nu participa la cursuri şi asta nu se întâmpla sporadic.", este anunţul făcut de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Realizatorul TV a detaliat cum se produce exmatricularea unui student. "Dacă participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare examenele vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu.", a expicat Mihai Gâdea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.