Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Goțiu, CRITICI TĂIOASE: 'Persoanele interesate să scape de pușcărie au fost nevoite să umble la pușculiță'

mihai gotiu

Critici dure aduse de senatorul Mihai Goțiu în scandalul scrisorii trimise de avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani către președintele Klaus Iohannis, șefului PSD, Liviu Dragnea, și premierului României,Viorica Dăncilă.

 

"Dai un ban, dar stai cu Giuliani, Dragnea și penalii. Iar dacă le dai gaz și jeturi de apă protestatarilor, ajungi șef la Jandarmerie

Știți cum sună povestea cu Statul Paralel. Ori cu opozanții lui Dragnea și Tăriceanu, care ar fi plătiți de Soros. Ori cu așa-zisele interese străine care vor să pună România pe butuci…

De vreo două zile face ceva vâlvă scrisoarea fostului primar al New-York-ului și avocat al lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, trimisă lui Klaus Iohannis, în care se pledează deșănțat pentru amnistierea unora dintre condamnații penal notorii ai României, pe motiv că ar fi fost victime ale unor abuzuri ale procurorilor și serviciilor secrete. N-a durat mult ca balonul să se spargă – scrisoarea lui Giuliani nu doar că nu reprezintă vreo poziție avizată și oficială, ci e un banal act de lobby (mai pe românește, tranzacționare de influență), pentru care persoanele interesate să scape de pușcărie au fost nevoite să umble la pușculiță. Asta pentru a înțelege mai clar, cine plătește pe cine, cine plătește pentru manipulări ori, cum ar spune românul din popor, cum stă treaba cu ”cine zice ăla e”.

Citește și: Alertă! Ce se va întâmpla cu pensionarii care vor avea o pensie mai mică, în urma recalculării

Dar asta n-a fost tot pe ziua de azi. Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției jandarmilor, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, de pe 10 august, în urma căreia sute de persoane au ajuns la spital, și-a primit recompensa: a fost numit, pentru jumătate de an, director general al Jandarmeriei București. E un mesaj cât se poate de clar: obediența se (răs)plătește.

Asta se întâmplă în țara lui Dragnea și Tăriceanu: taman cei care plătesc manipulări ordinare se plâng că ar fi victime ale manipulării și a intereselor oculte, iar un maior care ar trebui să dea cu subsemnatul în fața procurorilor pentru agresarea a zeci de mii de protestatari pașnici, ajunge să dea ordine ca șef… Starea asta de fapt trebuie s-o schimbăm. Că prea pe dos sunt toate…", scrie Mihai Goțiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.