Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Iosif a fost desemnat antrenorul etapei a 4-a în Liga 1

agerpres.ro
mihai iosif

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit la finalul rundei a 4-a cel mai bun unsprezece. FC Farul Constanța, FC U Craiova 1948, FCSB, Universitatea Craiova și Rapid București au câte doi reprezentanți în echipa ideală a etapei, antrenorul etapei fiind desemnat rapidistul Mihai Iosif, potrivit mediafax.ro.

Echipa ideală a etapei a 4-a:

Portar: Mihai Marian Aioani (FCV Farul / 21 de ani) - A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi "Jucătorul meciului".

Fundaşi:

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani) - Remarcabil jocul ofensiv practicat de fundaşul moldovenilor, care şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Denis Ciobotariu (CFR Cluj / 23 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor, dovedind că poate fi jucător pe care clujenii se pot baza în acest campionat.

Paulo Vinicius (FCSB / 36 de ani) - A fost la înălţime în primul meci jucat pentru roş-albaştri. A câștigat aproape 90% dintre duelurile cu adversarii.

Bradley De Nooijer (Farul / 23 de ani) - A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun.

Mijlocaşi:

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Introdus la startul reprizei secunde, a intrat excelent pe teren şi s-a făcut remarcat cu un gol şi o pasă decisivă.

Ljuban Crepulja (Rapid / 27 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie pe durata uenei partide. Deşi a venit doar în această vară, s-a adaptat repede la Rapid.

Dragoş Albu (FC U / 20 de ani) - A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi şi a pornit construcţia echipei. Este un tânăr pe care merită să-l urmărim cu mare atenţie.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata meciului. A marcat un gol, al 79-lea din carieră pe prima scenă.

Atacanţi:

Gustavo Vagenin (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A deschis scorul, apoi a pasat decisiv pentru a doua reuşită din contul Universităţii.

William Baeten (FC U / 24 de ani) - A pasat decisiv pentru reuşita lui Sidibe şi a marcat un gol, al doilea în ediţia curentă.

Antrenorul etapei: Mihai Iosif (Rapid / 46 de ani) - Rapidiştii au un început excelent de sezon, iar asta i se datorează şi lui Mihai Iosif, care a construit o echipă solidă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.