Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Leca a 'ATERIZAT' la FC Argeş

www.news.ro
Mihai Leca

FC Argeş a perfectat miercuri cel de-al cincilea transfer din această iarnă, după ce a ajuns la o înţelegere până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire, cu fundaşul Mihai Daniel Leca, potrivit news.ro.

Fotbalistul care peste două luni va împlini 28 de ani vine de la Chindia Târgovişte, formaţie de primă ligă, pentru care a evoluat în acest sezon competiţional în 19 partide. Leca a mai jucat la Oţelul Galaţi, Juventus Bucureşti şi Concordia Chiajna, informează clubul din liga secundă.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

Noua achiziţie a grupării din Trivale a avut şi două experienţe în străinătate, Mihai evoluând în sezonul 2016-2017 în Ţara Galilor, la echipa de primă ligă, The New Saints şi în Republica Moldova, la Zimbrul Chişinău. În cei aproape zece ani de activitate fotbalistică, Mihai a bifat 153 de partide, reuşind să marcheze 8 goluri.

În această iarnă, FC Argeş i-a mai adus pe fundaşul francez, Sylvain Deslandes, atacantul bosniac, Nedo Turkovic şi mijlocaşii români, Andrei Mirică şi Ovidiu Rasoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.