Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Neșu a votat la referendumul pentru familie - FOTO

cancan.ro
mihaita nesu

Mihai Neșu a votat, sâmbătă dimineață, la referendumul pentru familie și a îndemnat pe toată lumea să facă la fel. Fostul fotbalist este un susținător al modificării constituției și și-a exprimat poziția, scrie Libertatea.

Pe pagina oficială de Facebook a Fundației Mihai Neșu, a apărut sâmbătă un colaj de fotografii cu fostul fotbalist al Stelei la vot. El este fotografiat în secția de votare, în fața semnului care anunță numărul secției de votare de care aparține și alta în timp ce coboară singur cu scaunul cu rotile pe rampa secției de votare.

Alături de fotografii, fostul fotbalist transmite mesajul 'Sunt Mihai Neșu, am fost la vot și am votat DA. Tu ce faci?'.

Săptămâna trecută, Mihai Neșu a acordat un interviu pentru Libertatea, vorbind despre referendum și despre susținerea ideei promovate de Coaliția pentru Familie și Biserica Ortodoxă.

'Omul e singura fiinţă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-şi producă singur dispariţia. Deşi e singura fiinţă capabilă să judece. Au fost strânse semnături de la trei milioane de români pentru referendum, e o şansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revizuieşte legea asta şi rămâne aşa vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu maşina de spălat, cu alte alea şi alţi ăia. Doamne fereşte!', a spus Neșu pentru Libertatea.

Cetățenii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea „căsătoria liber consimțită între soți’ să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie’.

Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU. Pentru ca referendumul să fie valabil, trebuie să participe cel puțin 30% din numărul persoanelor înscrise pe listele electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.