Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Șora a găsit partea bună a COVID-19 - Ar putea să refacă armonia în societate

Stirile Kanal D
Mihai Sora

Mihai Șora susține că a fost emoționat de faptul că numeroși copii încearcă să-și înscrie părinții și bunicii pe platforma de vaccinare. Este dovadă că virusul ar putea să refacă armonia din societate, susține Șora într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Filozoful Mihai Șora cosideră că marele câștig al războiului cu virusul SARS CoV-2 este că oamenii redescoperă solidaritatea și armonia din societate.

„Din tot ce citesc despre platforma buclucașă, ceea ce m-a emoționat nespus este că mulți copii își înscriu părinții și bunicii. Și mă gândesc că, în toată răutatea lui, virusul acesta ne va ajuta, poate, să refacem țesutul social, legăturile dintre oameni, solidaritatea și armonia dintre generații. Nu e puțin lucru, mai ales într-o țară ca a noastră, răvășită de atâtea vrăjmășii”, scrie în mesajul de pe Facebook al filozofului Mihai Șora.

Mesajul lui Șora este însoțit de o fotografie cu tabloul lui Wassily Kandinsky, din 1940. Acesta se numește „Albastrul Cerului“, iar filozoful român susține că nu știe „culoare mai încântătoare decât albastrul acesta în care palpită toate celelalte culori”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.