Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Pintilii, încrezător după egalul cu Sporting: 'Avem șanse mari să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor'

www.agerpres.ro
Mihai Pintilii

Fotbalistul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat, marți seara, după rezultatul de egalitate, 0-0, obținut în meciul cu Sporting Lisabona din prima manșă a play-off-ul Ligii Campionilor, că formația sa are șanse mari să se califice în faza grupelor.

"Am făcut un meci foarte bun azi. Se pare că meciurile importante, meciurile cu miză le tratăm altfel. Când suntem cu cuțitul la os jucăm mai bine decât în campionat. La Steaua (n.r. — FCSB) sunt jucători valoroși și cred că avem șansa noastră. Cei de la Sporting formează o echipă bună, au arătat și în seara asta. Acum o repriză a trecut, urmează a doua, la București, unde cu ajutorul publicului sperăm să facem un meci mare. Sper ca Arena Națională să se umple pentru că avem șanse mari să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor", a spus Pintilii la postul Sport.ro.

Citește și: Nicolae Dică, după egalul de la Lisabona: 'Jucătorii au demonstrat că au valoare de Champions League'

Eliminat în partida de la Lisabona, mijlocașul speră ca echipa să câștige fără el, așa cum a făcut în februarie 2013 în partida de la București cu Ajax Amsterdam. "Eu zic că primul cartonaș galben nu prea a fost, dar nu vreau să comentez pentru că este totuși un nivel ridicat aici. Acum sper să se repete meciul cu Ajax (n.r. — din ediția 2012-2013 a Europa League) când la fel eram suspendat și am câștigat cu 2-0", a precizat Pintilii.

Echipa de fotbal FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marți seara, în deplasare, cu Sporting Lisabona, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată în 23 august, la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.