Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Răzvan Ungureanu dezvăluie motivele ultimelor mișcări ale lui Victor Ponta

victor ponta guvern

Mihai Răzvan Ungureanu dezvăluie motivele ultimelor mișcări ale lui Victor Ponta! Premierul s-a dus la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, acolo unde au fost președinții Rusiei și ai Turciei, dar niciun lider european important. Ponta nu l-a informat pe președinte de vizita sa, iar apoi a luat calea Turciei, unde s-a operat. La fel, fără a anunța această mișcare.

Citește și: OLAF îi dă lovitura decisivă lui Victor Ponta

Mihai Răzvan Ungureanu e de părere că Ponta, umărit penal de DNA, vrea legitimitate din exterior.

”Premierul României, care este urmărit penal, nu mai este interesant, prizabil pentru partenerii obişnuiţi de dialog. Este cam dificil să dai mâna cu un domn care este premier şi în acelaşi timp are o problemă dramatică de justiţie, pentru că acuzele nu sunt banale. Nu a trecut pe roşu şi i s-a suspendat permisul. Asta mă îndreptăţeşte să cred că porţile cancelariilor occidentale sunt în acest moment închise şi la telefoanele premierului României nu prea mai răspunde cineva. Se duce acolo gândindu-se că într-o vecinătate de domni cu autoritate clară şi el se va mai spăla de păcatele sale. Nu îţi poţi permite să faci gesturi de genul ăsta chiar dacă te încântă ideea să ciocneşti un pahar de şampanie la un eveniment cu mai-marii lumii.

Citește și: Mihai Răzvan Ungureanu îl distruge pe Gabriel Oprea: E broasca prea mare

El merge îmbrăcat cu haina funcţiei şi se presupune că merge acolo cu un mandat. Nu există demnitar care să meargă în străinătate care să nu aibă un mandat elaborat în cunoştinţă de cauză, cu responsabilii de resort. În cazul acesta, dacă este doar distracţie, hai să sărbătorim, ce bine că s-a nimerit după ce a picat moţiunea de cenzură, dacă e doar acest lucru, este o distracţie foarte scump plătită de România. Te uiţi de la distanţa obiectivă spre România şi vezi un premier care face tot ce doreşte în dispreţul responsabilităţii funcţiei, cu un gen de cinism politic pe care să zicem că aici îl putem înţelege, dar în lumea civilizată nu îl înţelege nimeni.

Citește și: Cine e, de fapt, medicul care a supervizat operația lui Victor Ponta și cum s-au cunoscut

Premierul României se ascunde pretinzând că este supus unor presiuni puternice, că adversarii politici vor să dea o lovitură de stat. Interesantă lovitura asta de stat care se termină cu o operaţie la genunchi.

Citește și: OFICIAL Ce a anunțat DNA despre nepotul lui Traian Băsescu

Poate o să vină în ţară şi va spune că totul este un şir nefericit de coincidenţe, însă m-ar bucura să-l văd încercând să se mântuiască în ultimul moment şi să-şi dea demisia.” a spus MRU la Adevărul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.