Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Rotaru: 'Obiectivul clubului este calificarea în cupele europene şi pregătirea unei echipe capabile să intre în grupele Europa League'

mihai rotaru

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a dezvăluit într-o intervenţie TV că este un conducător model, care nu se implică în deciziile sportive. Nici când vine vorba de transferuri nu este foarte vocal, potrivit mediafax.

Le lasă mână liberă oamenilor din staff, iar în ultimii ani, de când a început ascensiunea oltenilor în Liga 1 Betano, Rotaru recunoaşte că cele mai mari merite în mutările importante le are Corneliu Papură. "Dacă vreţi, eu am fost brelocul lui Papură timp de 6 ani. El l-a adus pe Cicâldău, el l-a adus pe Mitriţă, pe Donkor".

Citește și: Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea? Parlamentul a adoptat-o azi – Opoziția a ieșit imediat la atac

Deşi Papură este un antrenor fără prea multă experienţă, patronul Craiovei rămâne ferm. I-a trasat acelaşi obiectiv pe care îl avea şi Devis Mangia, calificarea în cupele europene şi conturarea unei echipe solide, capabilă să se lupte pentru accederea în grupele Ligii Europa. "Ne batem la locul doi. Locul 3 e minimum acceptat în campionat. Ăsta e obiectivul clubului: calificarea în cupele europene şi pregătirea unei echipe capabile să se bată şi să intre în grupele Europa League", a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Citește și: Cine e procurorul DNA acuzat că a făcut scrum dosarul lui Liviu Dragnea și ce avere are

Obiectivul este unul realizabil. La finalul turului din play-off-ul Ligii 1 Betano, Craiova se clasează pe locul 3, cu 30 de puncte, la un punct de Viitorul Constanţa. În următoarea etapă, oltenii se deplasează la Giurgiu, pentru meciul cu Astra. Partida este programată vineri de la 21:00.

Rezultatele Craiovei în play-off:

vs. Astra (acasă) 1-0

vs. Sepsi (deplasare) 1-0

vs. FCSB (deplasare) 2-3

vs. CFR Cluj (acasă) 0-0

vs. Viitorul (deplasare) 1-2

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.