Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica a ieşit la atac, după ce Andrei Burcă a semnat cu CFR Cluj: Niciodată n-am divulgat ce se întâmplă în culise, dar mă văd silit s-o fac

rtv.net
Mihai Stoica

MM Stoica a ieşit la atac după ce Andrei Burcă a semnat cu CFR Cluj, iar în spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora FCSB a fost refuzată pe acesta. Oficialul vicecampioanei a ţinut să sublinieze faptul că patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, l-a propus pe Burcă, iar Becali a refuzat, potrivit Mediafax.

MM Stoica a explicat situaţia, printr-un mesaj postat pe Facebook: "Niciodată n-am divulgat ce se întâmplă în culise, dar - din respect pentru fotbaliştii noştri - mă văd silit s-o fac. Patronul FC Botoşani l-a sunat joi seara în jurul orei 19:30 pe Gigi Becali şi l-a întrebat dacă e interesat de Burcă.

Citește și: Un profesor a fost arestat, după ce a făcut AMOR cu opt dintre elevele sale chiar în școală

Gigi, după ce s-a consultat cu mine şi, separat, cu Bogdan Andone, l-a informat pe Valeriu Iftime că nu suntem interesaţi de acest fotbalist, nu pentru că n-ar fi un jucător valoros, ci pentru că Planic (unul dintre cei 4 căpitani ai FCSB), Filip (altul dintre cei 4 căpitani ai FCSB), Bălaşa (24 ani, cu prezenţe în echipa naţională în actuala ediţie de Nations League) şi Cristea (24 ani, care face parte din lotul echipei naţionale acum) ne acoperă poziţia respectivă. Deci n-aveam cum să fim refuzaţi din moment ce n-am înaintat vreo ofertă. Vacanţă plăcută şi numai bine", se arată în mesajul postat de MM Stoica.

Patronul FC Botoşani a declarat sâmbătă că Burcă a refuzat FCSB: "Au fost discuţii cu Steaua, dar nu s-au concretizat! În plus, jucătorul nu a vrut să meargă la echipa lui Becali".

În final, fundaşul în vârstă de 26 de ani a semnat cu CFR Cluj şi va ajunge luni sub comanda lui Dan Petrescu. Burcă se afla din 2016 la FC Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.