Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, director sportiv FCSB, despre situația din lot: 'Manea este ținut rezervă de Crețu'

rtv.net
Mihai Stoica

Mihai Stoica a dezvăluit, vineri, care este motivul pentru care Cristian Manea nu este titular la FCSB, anunță MEDIAFAX.

”Este foarte adevărat că Manea este ținut rezervă de Crețu. Problema lui Manea s-a numit Crețu, pentru că evoluțiile lui au determinat staff-ul să-l includă mereu, aproape mereu, mai puțin în meciul cu Dinamo, în formula de start”, a declarat directorul sportiv al FCSB-ului la Digi Sport.

Vezi si: Guvernul Orban stă pe un butoi cu pulbere / SURSE .

”Crețu a venit cu o determinare pe care o vedeam si când a jucat la Chiajna, și când a jucat la Gaz Metan, dar de care aveam nevoie și noi. Și Crețu, și Panțîru sunt fotbaliști care puntează la capitolul determinare. Și, bineînțeles că Vali Crețu a venit cu o motivație extraordinară. Este un jucător de 30 de ani, care a jucat la nivel mediu și chiar mediocru toată cariera, dar care avea niște calități. Nu puse în valoare. Este prima dată când s-au plătit bani pentru transferul lui Crețu. N-a dezamăgit nici cu 0,001%. Sigur, mai are de muncă pentru că, mă rog, câteodată, din dorința de a face prea multe, și greșești. Dar, e normal, firesc și cred că ne va ajuta, așa cum a făcut-o și în prima parte a campionatului”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor.

Citește și: SONDAJ CURS - Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate

Valoarea lui Valentin Crețu este estimată la aproximativ 700.000 de euro, în timp ce Cristian Manea este cotat la 3,2 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.