Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, după meciul cu Farul Constanța: Le recomand totuşi celor foarte nervoşi să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri

www.gsp.ro
MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat, luni, un mesaj pe Facebook, în care afirmă că nu s-a pus problema ca Jefte Betancur, de la Farul, să ajungă la gruparea roş-albastră în vara trecută şi consideră că echipa lui Gheorghe Hagi ar fi meritat să câştige cu un scor mai clar meciul de duminică, conform news.ro.

Oficialul de la FCSB a recunoscut superioritatea CFR-ului la nivel financiar şi fotbalistic. "În sezonul trecut i-am dezmembrat, dar i-am prins fără atacanţi şi cu Arlauskis eliminat. Vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu când îi vom bate indiferent cum şi unde îi vom prinde", a afirmat Stoica.

"N-am citit niciun comentariu după meciul de aseară, dar înţeleg de la un prieten că e un potop de acuze la adresa mea că nu l-aş fi vrut pe Jefte, prin urmare cred că se impun câteva precizări.
1. Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune - dintr-un exces de sinceritate - mi-am reproşat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleaşi cifre, vedeţi cazul Ţucudean, sau - mai recent - Adi Petre.
2. Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundaşi laterali, a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros “nr 8” român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocaşi cu multe minute sezonul ăsta. Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0.
3. Le recomand totuşi celor foarte nervoşi să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri. Cu media noastră de vârstă, avem 17 victorii şi 8 egaluri în 28 etape, asta în condiţiile unor mari greşeli de arbitraj contra noastră, chiar dacă gsp susţine altceva. Ei susţin şi că Creţu nu joacă pentru că e vaccinat şi Vlad joacă pentru că nu e vaccinat. Doar că ştirea e parţial adevărată. Vlad e vaccinat, Creţu e ne-. Adevărat e că ambii sunt jucătorii noştri, ba chiar şi că Creţu n-a jucat. Îi era greu cu 39 cu 6 febră.
4. Am citit în presa de specialitate (aşa e formularea) un interviu al patronului de la CFR. Se vorbeşte acolo de salarii de 30-40.000, de 1,5 milioane cheltuieli lunare. E logic că, în aceste condiţii, CFR n-ar trebui să aibă rival la titlu. În sezonul trecut i-am dezmembrat, dar i-am prins fără atacanţi şi cu Arlauskis eliminat. Vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu când îi vom bate indiferent cum şi unde îi vom prinde.
Doar să-i avem şi noi pe toţi apţi în playoff", se arată în postarea oficialului stelist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.