Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, făcut praf de un fost colaborator: `E un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie!`

orangesport.ro
mihai stoica

Leo Strizu a plecat de la FCSB și a declanșat un tăvălug de acuze la adresa lui Mihai Stoica, managerul general al clubului patronat de Gigi Becali.

În contextul în care Mihai Pintilii nu are licență PRO, Leo Strizu a ocupat, în acte, funcția de antrenor principal al FCSB-ului.

”Antrenorul-paravan” de la FCSB a dezvăluit că a trecut printr-o serie de ”contre” cu MM Stoica până a decis să plece de la club și îl compară pe managerul general cu Fane Spoitoru, un celebru interlop al anilor 90 din România.

”Meme-ul poate să fie supărat și două săptămâni, să aibă toane proaste, el sare de la o stare la alta. După care, de-asta nu vreau să mă feresc, să cer scuze celor pe care îi implic în discuție, pentru că eu vreau să vă spun realitatea, chiar dacă îi pun într-o lumină proastă….

Primesc mesaj pe telefon: ”Mă, tu ce cauți în cantonament? Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit!”. De la Meme Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament, v-am spus. A fost o discuție cu conferința și stai la club. Te uiți la antrenament, joci un tenis, după care vorbești cu Pinti și așa mai departe. Ce trebuia să fac pe acolo, cu antrenorii în general.

I-am zis: ”Băi, Memeule, hai să vorbim un pic”. ”N-avem bă ce să vorbim!”. N-a vrut să vorbească. Tot prin mesaje: ”Până la urmă, ce trebuie să fac eu? Eu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar vreau să aud de la tine”. ”Nimic! Te duci la conferințe și vii la meciuri oficiale”. Să treacă emisiunea și vă dau mesajele”.

De atunci, eu mi-am dat seama că e groasă. Că ce vrea să facă Meme-ul la Steaua (n.r.FCSB), poate fac ceva o comparație greșită… E un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie! Dumnezeu să-l odihnească! Poate m-am dus prea departe, poate e o dictatură…

Dar vă spun, în momentul în care pe Mihai Stoica niciun antrenor nu poate să-l controleze… În momentul în care îl controlează antrenorul, nu știu dacă zboară antrenorul, dar Meme-ul nu mai are niciun rost.

Nu mi s-a dat nicio veste că nu plec în cantonament. M-am trezit dimineață la 8:30 cu telefon, știam că nu plec: ”Domnul Strizu, unde sunteți?”. ”Dorm!”. ”Păi nu sunteți în cantonament?”. ”Nu! Ăsta a fost punctul conducerii și decizia. Și gata, punct!”.

Când îl întrebi clar pe om și îți răspunde: Mă, până la urmă ce fac eu? Nimic! Ce clauze să mai vrei? Am multe de discutat și eu un șir frumos. Eu înțelesesem despre ce e vorba și mă dezic total.

Am făcut un program, în care mergeam dimineața să beau cafeaua cu Pinti, să mai vorbim și după care plecam și îmi vedeam de treabă. Nu mergeam la antrenamente.” a povestit Leo Strizu pentru Fanatik.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.