Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica îi răspunde lui Gigi Becali: Niciodată n-am spus că Deac e terminat. Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy

www.gsp.ro
MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a negat acuzaţiile patronului Gigi Becali că s-ar fi opus transferului atacantului Ciprian Deac şi a "contraatcat" spunând că dacă omul de afaceri l-ar fi ascultat vara trecută, echipa nu ar fi fost eliminată de Şahtior Karagandy din Conference League, conform news.ro.

"Nu ştiu de unde a rămas Gigi Becali cu impresia asta, dar niciodată n-am spus că Deac e terminat. Am spus că l-am întrebat pe Edy Stăncioiu cum e ca om şi mi-a zis că poate da randament doar la CFR, unde e zona lui de confort. Înclin să cred că aşa e, dacă mă gândesc la experienţa nereuşită din Germania, evoluţia neconcludentă de la Rapid, cele 3 goluri marcate în 2 ani la Aktobe şi Tobol sau prestaţiile palide de la echipa naţională. Iar Gigi, dacă-l avea pe 5.000€ salariu şi era sigur că e ce trebuie, n-avea niciun sens să mă întrebe pe mine. Putea să-l semneze aşa cum a făcut-o cu vreo 10 jucători din lotul actual deşi eu am fost contra venirii lor. Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta", a scris Stoica, pe Facebook.

Becali a afirmat, duminică, după derbiul cu CFR Cluj, că ar dori ca Deac să plece de la formaţia campioană pentru că el îi face tot jocul. Totodată, Bacali a reamintit că l-a dorit pe Deac, dar Stoica s-a opus.

"Singurul lucru aş dori ca Deac, nu să se accidenteze, că nu e frumos, să plece în altă parte, undeva, departe, că el le face tot, el le-a luat toate campioantele. Dacă aş putea să scap de el, că numai el face. Am vrut să-l iau, i-am reproşat lui MM tot timpul, dar mi-a spus că e terminat", a declarat Becali, la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.