Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica jubilează: Dan Petrescu ar putea să plece de la CFR Cluj

rtv.net
Mihai Stoica

Mihai Stoica este de părere că sunt șanse mari ca Dan Petrescu să părăsească CFR Cluj după ce a reușit să o califice în primăvara europeană.

Citește și: Ministrul Muncii, experiență inedită: a sunat incognito la Casele de pensii din țară. A descoperit o situație ULUITOARE

”CFR Cluj rămâne echipa cu cele mai mari șanse la titlu. Sunt multe variabile în acest moment. Mai contează și cele trei puncte pe care Astra le-a pierdut. Le va recupera sau nu de la TAS, așa cum CFR va face sau nu va face transferuri. Nu cred că CFR are nevoie de fotbaliști. Cred că pentru CFR este foarte important să rămână Dan Petrescu, pentru a păstra șanse mari în lupta pentru titlu. Cred eu, totuși, că cei de acolo simt o umezeală pe gât, o răsuflare fierbinte pe ceafă”, a declarat Dan Petrescu pentru Digisport.

Aceasta nu ar fi pentru prima dată când Stoica ar prevesti plecarea lui Dan Petrescu. Tot el a anunțat și prima despărțire a lui Petrescu de CFR Cluj: ”Este vorba despre aceeași sursă, ca și atunci. În plus, din modul în care a prezentat și el problema, se pare că sunt șanse foarte mari ca el să plece”.

În 2018, după doar un an petrecut alături de CFR Cluj, Dan Petrescu a ales să meargă în China, la echipa Guizhou Hengfeng.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.