Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica l-a anunțat pe Gigi Becali că vrea să DEMISIONEZE de la FCSB

rtv.net
Mihai Stoica

Eşecul lui FCSB cu FC Botoşani, de luni, scor 0-2, şi declaraţiile finanţatorului au cauzat mai multe probleme interne la vicecampioana României, iar directorul sportiv Mihai Stoica intenţionează să demisioneze.

Citește și: EXCLUSIV - Greşeli grave în timpul anchetei de la Caracal: Două momente-cheie care ar fi putut schimba deznodământul

Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, marţi dimineaţă, care a explicat că nu vrea să mai treacă prin astfel de suferinţe. Finanţatorul a anunţat că Mihai Stoica intenţionează să demisioneze, însă patronul nu e de acord cu decizia lui, infprmează Mediafax.

"Mihai Stoica e vinovatul numărul 1. El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă.

Dacă se întâmplă ce s-a întâmplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo?! S-a supărat. Are demnitate, vrea să-şi dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei şi se protejează. El e prietenul meu şi îl protejez.

Mi-a zis că e demnitatea lui în joc, el e vinovatul şi vrea să plece. Nu pleacă nicăieri. Dacă e vinovat unul dintre prieteni nu pleacă acasă. O să mai angajez oameni care se vor ocupa. Mai sunt oameni care studiază, citesc, vor să mă ajute fără bani. O să vedeţi că o să fac lucruri. Nu-i cunoaşteţi, o să vedeţi", a spus Becali, la PRO X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.