Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica pregătește terenul pentru derby-ul cu campioana Ligii I: Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj

telekomsport.ro
mm stoica

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea confruntării cu campioana Ligii I, de pe Arena Națională, Mihai Stoica atacă CFR Cluj în stilul caracteristic: 'Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj'.

„Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea.

Niciodată în istorie nu se va întâmpla aşa ceva (n.r. – ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj). Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj.

Poate cu Dinamo, Rapid, Steaua. Craiova a fost singurul fenomen de provincie… A fost puţin FC Argeş, dar era Dobrin acolo. Datorită lui erau oameni din provincie, din împrejurimile judeţului Argeş, care ţineau cu FC Argeş. Tatăl meu era dinamovist, dar s-a bucurat când a câştigat FC Argeş campionatul, bătând pe Dinamo 4-3 în ‘Ştefan cel Mare’, pentru că era Dobrin. Cu Universitatea Craiova au mai ţinut oamenii. Urziceniul a fost un fenomen, nimeni nu ţinea cu noi. Nimeni! Nici cei din Urziceni nu ţineau.

Şi CFR nu a făcut performanţe înainte? A bătut-o pe Manchester United! Uitaţi-vă la sondaje. Nu există în sondaje. Niciodată n-o să fie, am studiat asta şi ştiu. Nici măcar în Cluj n-o să fie. Rezultatele nu fac suporteri. Nu, nu, nu, niciodată. Dacă un copil face ochi, n-o să ceară tricou cu CFR, cere cu Steaua, FCSB”, a declarat Mihai Stoica, la telekomsport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.