Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica: Prima repriză a fost inexplicabilă, de uitat. Să te prezinţi atât de lamentabil...

rtv.net
Mihai Stoica

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, joi seară, după meciul cu Lugano, scor 2-1, că prima repriză a fost una inexplicabilă, în care jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică s-au prezentat lamentabil.

"Dacă se întâmpla orice alt rezultat la Plzen era mai bine. E foarte important că am câştigat, însă prima repriză a fost una inexplicabilă împotriva poate celui mai modest adversar pe care l-am întâlnit. Să te prezinţi atât de lamentabil... Câteodată te uiţi la fotbal de-o viaţă şi nu-l pricepi. În partea a doua, cu schimbările efectate, cu geniul lui Budescu şi cu o fază care spune multe - fundaşul lateral dreapta centrează şi fundaşul lateral stânga marchează... Asta spune multe despre forţa ofensivă a Stelei. Prima repriză a fost una de uitat", a spus Stoica.

Mihai Stoica a precizat că la pauză Nicolae Dică a folosit un ton ridicat către jucători, pentru a-i motiva pentru repriza secundă. Steaua a învins, joi seară, la Lucerna, cu scorul de 2-1, echipa Lugano, într-un meci din etapa a doua a grupei G a Ligii Europa, în care a fost condusă cu 1-0. Golurile au fost marcate de Bottani '14 pentru gazde şi Budescu '58 şi J. Morais '64 pentru Steaua. Tot joi, Viktoria Plzen a învins cu 3-1 Hapoel Beer Sheva, în aceeaşi grupă a competiţiei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.