Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica reacţionează după ce s-a spus că ar fi băut în Elveţia

rtv.net
Mihai Stoica

Directorul sportiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că nu are “o relaţie” cu alcoolul, dar a recunoscut că la Zurich a consumat băuturi alcoolice, precizând însă că “la locul faptei” nu a fost prezent şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

“Poate că am defecte, probabil şi ceva calităţi, însă în niciun caz n-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurenţiu la este o minciună. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele”, a afirmat Stoica, într-o postare pe contul lui de Facebook.

Finaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că directorul sportiv Mihai Stoica s-a îmbătat, la Zurich, înaintea partidei pe care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a disputat-o, anul trecut, cu formaţia elveţiană în Liga Europa. “Are şi el o traumă, MM nu şi-a revenit” după închisoare, a declarat Becali. Incidentul a avut loc în hotelul în care era cazată delegaţia Stelei la Zurich, în timpul zilei de 3 noiembrie 2016, în care a avut loc meciul.

“Ştiu ce s-a întâmplat acolo, am ştiut de a doua zi. Nu a fost implicat Reghecampf în episodul ăla. A fost implicat MM. Laurenţiu a stat până pe la ora unu, două, apoi au plecat. După care am înţeles că MM ar fi băut în cameră şi nu a mai venit nici la meci. Nu Reghe a fost implicat şi nu are nicio legătură cu jucătorii. Jucătorii nici nu erau la masă, erau în cameră şi dormeau când s-a întâmplat. Dacă era şi Reghe implicat era grav”, a declarat Becali la Sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.