Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica, replică dură pentru Dan Șucu: Întrebați-l pe Ioan Andone, când a primit o pungă cu lichid uman în cap!

digisport.ro
urina giulesti

Continuă războiul de la distanță după scandalul de la Tg. Jiu de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid, încheiat cu victoria oltenilor cu 1 - 0.

Finanțatorul celor de la Rapid, Dan Șucu, a declarat că managerul celor de la FCSB „nu a construit nimic în viața lui”, fiind critic și la adresa fostului căpitan al naționalei, Gică Popescu.

”M-aș mai putea aștepta la așa ceva de la Mihai Stoica (se referă la criticile acestuia), fiindcă nu are responsabilități directe în club, Dar dacă o face un fost mare jucător ca Gică Popescu, care e și președinte de club, dar a și construit ceva în viață, asta nu mai înțeleg. Nu te aștepți de la cineva cu statura lui să nu vadă diferența între un lucru primitiv și o problemă reală. Mă așteptam să se concentreze pe substanță.”

Citește și Comportament huliganic al căpitanului Rapidului după meciul cu FCU Craiova. Săpunaru a 'digerat' greu înfrângerea și a sărit la bătaie

În replică, managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că Dan Șucu când ”spune câte ceva, e pe lângă subiect”.

„Ce mă șochează este cum a apărut Dan Șucu. Trăiește foarte vișiniu în ultima vreme, are șapcă vișinie, fular vișiniu când vorbește. Dar când spune câte ceva, e pe lângă subiect rău.

Zice de mine că nu am construit nimic. Așa e, nu am construit nicio canapea în viața mea (n.r. aluzie la afacerea cu mobilier, care l-a consacrat pe Șucu). Să îi explic cam ce am construit eu în 2005: echipa aia cu Ghionea, Nicoliță, Boștină.

Am făcut o echipă care a câștigat derby-ul fără revanșă în 2006. Niciodată două echipe din România nu se vor mai întâlni într-o fază atât de avansată a unei competiții europene.

Să vorbești tu când în Giulești se întâmplă toate nenorocirile?! Întrebați-l pe Ioan Andone, când a primit o pungă cu lichid uman în cap! Întrebați-l pe Reghe, când a primit o pungă cu suc în cap! Au făcut prăpăd cu Craiova pe Arena Națională mereu. Acum, deodată, când sunt înjurați trebuie să înjure și ei...”, a fost ieșirea vehementă a lui Mihai Stoica, în direct la „Sport Report”, de la Orange Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.