Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica: 'Rusescu a fost cel mai nedreptăţit fotbalist de la FCSB'

www.prosport.ro
Raul Rusescu

Mihai Stoica a dezvăluit singurul lucru pe care l-ar fi făcut dacă ar fi fost antrenor la FCSB, în locul lui Mihai Teja, potrivit mediafax.

Directorul sportiv al FCSB s-a fi dus la Gigi Becali (60 de ani) şi i-ar fi cerut să-l folosească pe "cel mai nedreptăţit fotbalist de la FCSB". Este vorba despre Raul Rusescu (30 de ani), care va pleca de la echipă.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Florian Walter, cunoscutul afacerist care a murit duminică seara

Raul Rusescu a revenit la FCSB în vară şi a semnat un contract pe termen lung cu gruparea roş-albastră, dar n-a apucat să joace prea mult, concurenţa cu Harlem Gnohere şi Ioan Hora fiindu-i fatală. Stoica e de părere că fostul golgheter al echipei ar fi putut ajuta-o mai mult pe FCSB în cazul în care ar fi fost utilizat mai mult.

”Eu cred că Rusescu a fost cel mai nedreptăţit fotbalist de la FCSB, pentru că a jucat mult prea puţin. E normal să n-ai ritm, eu dacă eram antrenor mă duceam la Gigi şi-i ziceam: ”Lasă-mă să joc cu Rusescu, în faţa lui Gnohere, în faţa lui Hora, în faţa la toţi, sau lasă-mă să joc cu Rusescu al doilea vârf”, a spus Mihai Stoica, într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai

Raul Rusescu a marcat de cinci ori şi a livrat cinci pase de gol în acest sezon la FCSB, în 24 de meciuri în care a strâns, totuşi, doar 857 de minute. Atacantul a postat, luni, pe pagina sa Facebook un mesaj în care lasă de înţeles că va pleca de la FCSB în această vară, deşi mai avea contract cu vicecampioana până în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.