Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica: 'Suntem aproape de a şaptea calificare în primăvara europeană. Celelalte echipe din România nu strâng atâtea la un loc'

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi seară, că echipa lui Gigi Becali este aproape de a şaptea calificare în primăvara europeană, lucru nereuşit de celelalte formaţii din România la un loc.

"Suntem aproape de şaptea calificare europeană. Celelalte echipe din România nu strâng atâtea la un loc. Am primi o lecţie de fair-play, echipă care pierde acasă şi toţi să ne felicite, de la antrenor, jucători, conducere. Îmi cer scuze, Lugano nu este cea mai slabă din grupă dacă a învins Plzen, echipă cu atâtea victorii în campionatul Republicii Cehe. Peste două săpătămâni oamenii vor vedea o confruntare de Champions League la Bucureşti. Când ai un jucător precum Cuenca pe bancă, plătit cu atâţia bani. Îmi pare rău pentru Planjic, e supărat că a luat bătaie Steaua Roşie, dar i-am spus că există o singură "stea" în Europa...Steaua", a declarat Stoica, potrivit News.ro.

Citește și: O nouă seară cu rezultate bombă în Europa League: Un jucător de Națională a marcat în Portugalia / VIDEO

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Hapoel Beer Sheva, într-un meci din etapa a treia a grupei G a Ligii Europa, în care golurile vicecampioanei României au fost marcate de Harlem Gnohere, la scurt timp după ce a intrat pe teren. Cu maximum de puncte acumulate în trei meciuri, FCSB mai are nevoie de un punct pentru a obţine calificarea în şaisprezecimile Ligii Europa, în următoarele trei partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.