Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiţă, directorul sportiv al FRF, despre grupa României din preliminariile CM-2022: 'Suntem favoriţi la locul 2'

Click
Mihai Stoichiță

Directorul sportiv al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, marţi, că România este favorită la ocuparea locului 2 în grupa din care face parte în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

"Este o grupă în care suntem favoriţi la locul 2. Ar fi urât să spun că România nu e favorită cu Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Meciul cu Islanda (n.r. - din barajul pentru CE) a fost un accident nefericit, o zi proastă a României, nu ştiu ce s-a întâmplat atunci. Pentru a ajunge la locul 2 trebuie să câştigăm meciurile cu echipele din urnele inferioare. Prioritatea (nr. - pentru 2021) este calificarea la Cupa Mondială, apoi câştigarea Campioantului (n.r - European de tineret) de câtre Adi Mutu - glumesc, acum, punpresiune pe el - astea-s priorităţile. Nu cred că Islanda este principalul adversar în această situaţie în care se află acum. Am înţeles că vreo cinci jucători s-au lăsat, selecţionerul cred că va fi cel de la tineret. O să vorbesc cu mama lui Mkhitarian să nu-i dea drumul la meci, să-l ţină acasă. Marina mi-a fost secretară la federaţie, cât timp am lucrat eu acolo. Noi am suferit un accident la baraj, aşa consider eu", a declarat Stoichiţă, la Digi Sport, potrivit news.ro.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative. România a fost în a doua urnă valorică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.